HOME SOLUTIONS KNOWLEDGE CONTACT
 
 
IP-VPN
 
Ethernet VPN
  Met IP-verbindingen kunt u netwerken van verschillende vestigingen, Nationaal en Internationaal, mobiele werkers en thuiswerkers makkelijk onderling koppelen. Met IP-VPN van IX Networks bent u er zeker van dat uw medewerkers, partners en klanten op een betrouwbare, veilige en kostenefficiente manier wereldwijd met elkaar kunnen communiceren. Het IP-VPN netwerk is een besloten netwerk en dus exclusief beschikbaar voor uw organisatie.


KOSTENBESPAREND


IX Networks biedt u de mogelijkheid om uw netwerk in te richten met Quality of Service (QoS).
  Met Ethernet VPN van IX Networks koppelt u twee vestigingen Nationaal en Internationaal op basis van ethernet techniek waardoor u in feite één groot LAN creeert. Ethernet VPN is een OSI laag 2 dienst. Voor de koppeling zijn geen routers noodzakelijk.


GARANTIES


Binnen de dienst Ethernet VPN kunt u kiezen voor de door u gewenste kwaliteit ten aanzien van Class of Service waarden en garanties over beschikbaarheid en betrouwbaarheid.
    MORE >>>   MORE >>>
 
    Prijs berekenen >>   Prijs berekenen >>
 
  neem contact met mij op   neem contact met mij op
 
 
INTERNET PRO
 
24x7 NETWORK MGMT
  Internet Pro van IX Networks kan snelheden leveren tot wel 1 G/s symetrisch, eventueel zonder overboeking. IX Networks levert u niet alleen garanties op de snelheid maar ook op betrouwbaarheid en beschikbaarheid. Als u veel grote bestanden verstuurt en telewerkers op uw bedrijfsnet inloggen, kunnen ze ongestoord supersnel werken.


GEGARANDEERDE SNELHEID


Internet Pro van IX Networks kan snelheden leveren tot wel
1Gbps symetrisch zonder overboeking.
  Wilt zich volledig concentreren op uw business, geen omkijken hebben naar uw netwerken. IX Networks biedt u de mogelijkheid om al uw netwerken, zowel WAN als LAN, door onze netwerk specialisten te laten beheren. Hierdoor heeft u niet alleen beschikking tot het neusje-van-de-zalm networkengineers, maar wordt uw netwerk pro-actief bewaakt door state of the art networkmanagement systemen. En dat alles onder een dak.

24/7 Networks Management is een schaalbare en beheersbare oplossing die modulair is opgebouwd voor een vaste prijs.

    MORE >>>   MORE >>>
 
         
 
  neem contact met mij op   neem contact met mij op
 
  Home    Partner worden    Knowledge    Partners    Contact    IP-VPN   IP-VPN   IP-VPN   IP-VPN   IP-VPN